sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Työryhmä esittäytyy, osa 6: Pink Ladies extrat

Moikkulii!

Me ollaan Pink Ladiesien extroja. Pyöritään siis Pinkkien Mimmien seurassa, mutta emme taida kyllä ihan olla osana oikeaa jengiä. He sanovat, ettemme ole tarpeeksi cooleja ollaksemme täysverisiä Pinkkejä Mimmejä…  Ehkä jonain päivänä vielä!

Ylärivi Vilma ja Jemina
Alarivi Janika ja Pauliina
Extrojen takaa löytyy siis neljän mahtavan iloisen tytön porukka; Pauliina Sipilä, Janika Hautala, Jemina Vähäkoski sekä Vilma Kosonen. Pauliina, meidän ”Marilyn Monroe” 20v on kotoisin Lahdesta ja käy koulua Etelä-Pohjanmaan opiston rytmilinjalla. Janika, juuri 18 täyttänyt ilopilleri Jurvasta opiskelee Kuortaneella liikuntaneuvojaksi. Pauliinan tarkka sävelkorva ja Janikan sulavat tanssijan askeleet ovat kyllä ehtymätön kombo. Jemina ”Jemppu” on myös EP opiston rytmilinjalla opiskeleva 22v, ihanan Ainon mama ja asusteleepi Seinäjoella. Nuorin joukosta 17v Vilma on Ilmajoen kasvatti ja käy koulua EP opiston teatterilinjalla sekä Ilmajoen lukiossa. 

Vaikka kokemusta näillä typyillä ei isoista musikaaleista tai näyttelemisestä olekaan, ei sen anneta haitata mitenkään. Tuplaten isommalla energialla ja innolla odotetaan kesäkuun loppua. Jännittää meitä kaikkia kyllä, mutta se taitaa kuulua onneksi asiaan. Greasen näytöksiin toivomme paljon paljon aurinkoa ja yleisöä. Tämmöistä showta ei todellakaan tulla MISSÄÄN muualla näkemään! Nähdään siis Ilimajoella ;) 

- Pauliina, Janika, Jemina ja Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti