perjantai 22. toukokuuta 2015

Työryhmä esittäytyy, osa 5: Pääesiintyjä Aleksi Yli-Sissala

Morjens! Olen Yli-Sissalan Aleksi ja olen kotoisin Alajärven keisarikunnasta. Musikaaliin päädyin mukaan Etelä-Pohjanmaan opiston rytmilinjan kautta eli tilaisuus osallistua tuli opintojeni mukana.

Musikaalissa tehtäväni on puhaltaa henkeä Daniel "Danny" Zukon rooliin. Danny on Burger palatsin poikien johtajahahmo ja kulmakunnan kovin kolli. Danny on musikaalin tapahtumahetkellä eräänlaisessa murrostilassa rakkauden ja imagon välissä, mikä tekee Dannyn roolista hyvin mielenkiintoisen. Hän tasapainoilee jatkuvasti vanhan ja uuden välimaastossa, eikä nuoruuteen kuuluva tunteiden vuoristorata tee elämästä ollenkaan helpompaa.

Olen ollut tekemisissä musiikin kanssa jo pitkään ja esiintynyt jo melko nuoresta asti erilaisissa tapahtumissa laulaen ja soittaen erilaisilla kokoonpanoilla. Teatteripuolella olen taas esimerkiksi näytellyt musiikkinäytelmissä kahtena kesänä Halkosaaren kesäteatterissa.

Haastavinta musikaalissa tähän mennessä on ollut minulle ehdottomasti tanssin, laulun ja roolin yhdistäminen. Vaikka ne erikseen jotenkin onnistuvatkin, on niiden yhdistäminen täysin eri meininkiä, mutta vaikeudethan on tehty voitettaviksi, eiks jee?! 

Vaikka tuleva kesä vähän jännittääkin, odotan kuitenkin innolla esityksiä ja sitä, että saamme esittää yleisölle sen, minkä eteen olemme tehneet niin paljon töitä. On sitä paitsi aivan mahtavaa tehdä töitä näin hienon porukan kanssa! Ryhmähenki on loistava ja energiaa piisaa. En pysty keksimään parempaa tapaa loikata musikaalien ihmeelliseen maailmaan, kuin tämän työryhmän kanssa!


Tällaisin tunnelmin siis kesää odottelee Alex. Ei muutakun shake, rock & roll ja toivottavasti nähdään kesällä, tsau!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti