maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kulisseissa kuhisee


Tässä vaiheessa musikaalin tuotannossa on ehditty tehdä kaikenlaista. Yhteistyökumppanuuksia solmitaan parhaillaan ja lipunmyynti käy kuumana. Muistathan varmistaa paikkasi ajoissa kesän rokkaavimmassa musikaalissa! Lippuja saa Tiketti.fi:stä, Tiketin toimipisteistä (Seinäjoella EP-matkailu ja Rytmikorjaamo), Ilmajoen Musiikkijuhlien toimistolta ja Etelä-Pohjanmaan Opiston toimistolta.

Kuluneen kuukauden aikana olet voinut nähdä Greasea promokeikoilla. Kolme viikkoa sitten Kulmilla – kapakkakarnevaaleissa Galaxie Centerissä Seinäjoella. Keikalla oli mukana päärooleissakin nähtävät Ida ja Aleksi sekä Omar, Terja ja Hanna. Keikka meni hyvin ja moni valitsikin Greasen esityksen karnevaalin monipuolisesta valikoimasta.  Kaksi viikkoa sitten meillä oli keikka SeAMKin opetusravintola Prikassa, jossa järjestettiin American style – dinner kutsuvierasasiakkaille.  Seuraavaa keikkaa voit tulla katsomaan Pohjanmaan Suurmessuille Vaasaan.  Grease rokkaa Botniahallin päälavalla lauantaina.

 
Viime viikon torstaina oli orientaatiopäivä. Aamupäivä tutustuttiin maskien maailmaan opiston maskeerauksen opettaja Leena Puron johdolla. Kyllä esiintyjien nassut näyttivät sitten hyville!!  Iltapäivästä käytiin läpi musiikin ohjaaja Satumaan kanssa viimeisiä musikaalin biisejä ja voi pojat ne kuulostivat mahtavilta!!

Varsinainen harjoituskausi alkaa vasta pääsiäisloman jälkeen. Hiljaiselosta huolimatta näyttelijöillä on tällä hetkellä suuri työ hoidettavana; repliikkien ulkoa opettelu.
 Myös musikaalin muulla työryhmällä on kädet täynnä hommi. Lavastajat suunnittelee parhaillaan näyttämön ilmettä ja puvustajat puurtavat jo Greasen hulmuavien helmojen parissa. Mutta näistä jatkoa omissa kirjoituksissa;)


Psst. Facebook-kisa päättyy huomenna 31.3.2015, joten vielä ehtii osallistua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti