keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tervetuloa seuraamaan Grease-musikaalin blogia!

Ensi kesänä Ilmajoella esitettävä Grease on Etelä-Pohjanmaan opiston tuottama musikaali. Ensi-iltansa se saa 25.6.2015 Ilmajoen Ooppera-areenalla. Grease-musikaalin kuulumisia voit siis seurata täältä, Facebookista ja instagramista. Blogissa tulemme julkaisemaan tekstejä ja kuvia harjoituksista, esiintyjistä, musikaalin kulisseista, työryhmästä ja tapahtumista.

Greasen tarina on kuvaus 1950-luvun amerikkalaisten nuorten maailmasta, jossa pulmia tuottavat luokkatietoisuus, ryhmäpaine, teiniraskaudet ja jengiväkivalta. Ennen kaikkea Grease on vaikea rakkaustarina, jonka aihe on edelleen ajankohtainen 2010-luvulla. Grease toteutetaan yhteistyössä Opinlakeusverkoston ja Ilmajoen musiikkijuhlien kanssa. 

Grease-musikaalin esiintyjähaku oli koko toisen asteen opiskelijoille avoin. Musikaaliin osallistuminen kuuluu osaksi esiintyjien opintoja eli he saavat mukanaolosta opintopisteitä/opintoviikkoja/kursseja. Koe-esiintymistilaisuus järjestettiin 11.9.2014 ja roolijaot suoritettiin 24.10.2014.

Valitut esiintyjät tulevat pääosin Etelä-Pohjanmaalta. Rooleissa nähdään lähinnä Opinlakeusverkoston opiskelijoita, muun muassa Etelä-Pohjanmaan Opistosta, Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan lukioista, Kuortaneen Urheiluopistosta ja lisäksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Greasen pääesiintyjät Aleksi Yli-Sissala (Alajärvi) ja Ida Teeri (Mouhijärvi) ovat molemmat Etelä-Pohjanmaan Opiston opiskelijoita, rytmimusiikin ja tanssitaiteen opintolinjoilta.

Greasen alkuperäisteoksen on tehnyt Jim Jacobs ja Warren Casey.  Työryhmään kuuluu ohjaaja Kimmo Kovanen, koreografi Noora Kolanen ja musiikkia ohjaaja Satu-Maarit Veikkola.

Lipunmyynti alkaa 15.1.2015 Tiketissä (Tiketin toimipisteet ja Tiketti.fi), Etelä-Pohjanmaan opistolla ja Ilmajoen musiikkijuhlien toimistolla.


Tervetuloa lukemaan blogia - sano Grease, kun haluat rokata!

Kuva Greasen esiintyjistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti